Hafjell Resort

Bjørn Olav Sunde

Key account storhytter

Hundervegen 33

N-2636 Øyer

 

Kontakt Bjørn Olav Sunde hos Hafjell Exclusive

 

Flotte storhytter (14-31 sengeplasser) med
perfekt beliggenhet til seminarer, markeringer, bryllupsfest og kick off. Topp moderne fasiliteter.
Muligheter for catering og aktiviteter.

Hafjell Exclusive ønsker flere hytter i vår portefølje

 

  Hafjell Exclusive ønsker flere hytter av god standard i vår portefølje.  Ta kontakt Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

Tlf: + 47 61 27 50 00

Fax: + 47 61 28 55 51

Mob: +47 95 93 55 14

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

 

Din vert i Hafjell

 

booking

Følg oss på Facebook

Firmakampen i Hafjell

Firmakampen Hafjell

Hafjell Event presenterer firmakampen og her deler vi gruppen inn i jevne lag som skal konkurrere i fem forskjellige aktiviteter.  Passer godt for grupper som bor på en storhytte.

Firmakampen: 5 valgfrie aktiviteter:
 
 4-hjuling: Presisjonskjøring med ATV på bane, der man får poengtrekk dersom man berører kjeglene, de med minst trekk og best tid vinner! (Kun i Basecamp)
 
 Bungee walk: Her festes deltakerne i strikk. Så er det om å gjøre å tøye strikken så langt de kan og plante flagget i bakken.
 
 Gutterball: Deltakerne får utdelt et plastrør og må frakte en ball fra A til B uten at denne faller i bakken øvelsen går på tid og må klare dette før tiden er ute.
 
 Pil & bue: Her skal lagene teste hvor stø de er på hånden. Alle får skyte tre ganger hver. Det er om å gjøre å treffe en målskive og samle flest poeng pr lag.
 
 Bucketball: Her skal laget samle baller med forskjellig poengsum. De som er ute på banen er helt blinde, resten av laget styrer de med tilrop. To og to spillere fra hvert lag.
 
 Gulvet: En huseier trenger nytt gulv, dette er av det noe spesielle mønsteret og må legges i riktig rekkefølge. Laget med best tid vinner.
 
 Tårnbygging: Bygg tårnet så høyt som mulig av det du får utdelt. Det er bare en hake…
 
 Vippebrett: Dette er ekte lagarbeid! Fire personer må hjelpe hverandre og kommunisere tett for å få ballen gjennom løypa.
 
 Oppgaveløsning: I tillegg til aktivitetene skal lagene også løse enkle oppgaver på veien gjennom Lilleputthammer.
 
 Lava walk: Flytt laget fra en side av banen til den andre uten å falle ned i lavaen.    Trugestafett: Lagene utstyres med truger og det er en real stafett, der det er rett og slett førstemann i mål! (Kun vinter)  
 
 Menneskecurling: Lagene skal sende hverandre bortover på runde brett for så prøve å klinke bort motstanderne. (Kun vinter)

Priser:   Kr 470,- per person (minimum 10 personer)    Kr 1 500,- i oppstart/organisering

Prisene inkluderer: - 5 valgfrie aktiviteter    - Fri bruk av vår Basecamp i Lilleputthammer under arrangementet med tilgang til: - Gapahuk / Varmestue / Toaletter - Bålpanner og ved - Kaffe / varm saft

Vi tar en pause og hygger oss rundt bålet på benker med reinskinn.   I tillegg kan vi tilby; gapahuk, hodeplagg til laginndeling, varm solbærtoddy, musikk for stemningen og premier. Perfekt for firmaturer og utdrikningslag i Hafjell.

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.