Hafjell Resort

Bjørn Olav Sunde

Key account storhytter

Hundervegen 33

N-2636 Øyer

 

Kontakt Bjørn Olav Sunde hos Hafjell Exclusive

 

Flotte storhytter (14-31 sengeplasser) med
perfekt beliggenhet til seminarer, markeringer, bryllupsfest og kick off. Topp moderne fasiliteter.
Muligheter for catering og aktiviteter.

Hafjell Exclusive ønsker flere hytter i vår portefølje

 

  Hafjell Exclusive ønsker flere hytter av god standard i vår portefølje.  Ta kontakt Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

Tlf: + 47 61 27 50 00

Fax: + 47 61 28 55 51

Mob: +47 95 93 55 14

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

 

Din vert i Hafjell

 

booking

Følg oss på Facebook

Hafjellspesialen

HafjellspesialenHafjellspesialen
Hafjell Event er din aktivitetsleverandør i Hafjell og tilbyr blant annet Hafjellspesialen. Vi deler gruppen inn i jevne lag som skal konkurrere i fem forskjellige aktiviteter i Hafjell:
  • Akeralley eller Airboard
  • Bungeewalk
  • Menneskecurling
  • Rodelrun
  • Trugestafett.

 

Vi tar pause og hygger oss rundt bålet på benker med reinskinn. I tillegg kan vi tilby; hodeplagg til laginndeling, varm solbærtoddy, musikk for stemningen og premier. Hafjellspesialen er en fantastisk bra måte å koble sammen personer i et firma der alle må samarbeide for å oppnå resultateter. Hafjellspesialen kan kombineres med bespisning i lavvo. Hafjell Event leier ut fra 16 til 100 manns lavvo som settes opp like ved Storhytta i Hafjell.
HAFJELL EVENT AS
Orgnr.    978621791
Telefon:   61 27 50 00/ mobil 90 80 68 99
E-post:   Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.