Hafjell Resort

Bjørn Olav Sunde

Key account storhytter

Hundervegen 33

N-2636 Øyer

 

Kontakt Bjørn Olav Sunde hos Hafjell Exclusive

 

Flotte storhytter (14-31 sengeplasser) med
perfekt beliggenhet til seminarer, markeringer, bryllupsfest og kick off. Topp moderne fasiliteter.
Muligheter for catering og aktiviteter.

Hafjell Exclusive ønsker flere hytter i vår portefølje

 

  Hafjell Exclusive ønsker flere hytter av god standard i vår portefølje.  Ta kontakt Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

Tlf: + 47 61 27 50 00

Fax: + 47 61 28 55 51

Mob: +47 95 93 55 14

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

 

Din vert i Hafjell

 

booking

Følg oss på Facebook

Høgtun hytte

Staselig hytte for utleie i Hafjell

Høgtun hytte i Hafjell

Høgtun er hytten for deg som søker fred og ro, men samtidig ønsker å være nær aktivitetene i Hafjell og Hunderfossen. Her finner dere en koselig hytte utenom det ordinære. Med på kjøpet får dere panoramautsikt over Gudbrandsdalen.  Adressen er Fjellstadvegen 70

 

Denne flotte hytten er virkelig en perle for den som setter pris på tradisjon og hyttekos. Hytten er bygget i tømmer og er en staselig storhytte. Det er kort kjøreavstand til Hafjell Alpinsenter, langrennsløyper og til sentrum av Øyer.

 

Dette er en fantastisk hytte med kjempefin beliggenhet og panoramautsikt over Gudbrandsdalen med en stor terrasse der du kan nyte solnedgangen. Gratis internett finnes på hytten for de som ønsker kontakt med omverdenen.  Det er varmekabler i gulv i entre/gang, kjellerstue, baderom i underetasje og i første etasje.  Totalt 12 sengeplasser fordelt på 6 soverom og godt med plass. Fullt utstyrt kjøkken og ett av badene har badekar.  I hytten er det også to store peiser. Hverken røyking eller husdyr er tillatt.

 

Høgtun hytte (247 m2 bruksareal)

U-etasje
Entre/gang, TV stue, trappeoppgang, bad/vaskerom med vaskemaskin og tørketrommel, stor badstue, fryseskap (215 liter)

1.etasje
Trappeoppgang/stue/kjøkken, tre soverom, bad/wc, gang/entre, bad/wc, gang, oppholdsrom/soverom. 

2.etasje
Trappeoppgang/gang, stue, to soverom, wc rom, entre/gang.

Kjøkkenet
Er innredet med malte fronter i heltre, benkeplater i heltre, integrerte hvitevarer med koketopp, komfyr og kjøleskap.  Her finnes også kaffetrakter, vaffeljern og mikrobølgeovn.

Terrassen
Hytten har en stor terrasse på 150 m2.  Der er det utemøbler og utegrill og med på kjøpet får dere panoramautsikt over Gudbrandsdalen.

 

Sengefordeling soverom
Soverom 1: Dobbeltseng
Soverom 2: Enkeltseng x 2
Soverom 3: Dobbeltseng
Soverom 4: Dobbeltseng
Soverom 5: Enkeltseng x 2
Soverom 6: Enkeltseng x 2

Dette er en røykfri hytte og husdyr er heller ikke tillatt. Finn ledig dato og priser

Det er god plass til parkering ved innkjøringen til hytten. Ta kontakt med Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. for et pristilbud.

Last ned plantegning for Høgtun