Hafjell Resort

Bjørn Olav Sunde

Key account storhytter

Hundervegen 33

N-2636 Øyer

 

Kontakt Bjørn Olav Sunde hos Hafjell Exclusive

 

Flotte storhytter (14-31 sengeplasser) med
perfekt beliggenhet til seminarer, markeringer, bryllupsfest og kick off. Topp moderne fasiliteter.
Muligheter for catering og aktiviteter.

Hafjell Exclusive ønsker flere hytter i vår portefølje

 

  Hafjell Exclusive ønsker flere hytter av god standard i vår portefølje.  Ta kontakt Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

Tlf: + 47 61 27 50 00

Fax: + 47 61 28 55 51

Mob: +47 95 93 55 14

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

 

Din vert i Hafjell

 

booking

Følg oss på Facebook

Hafjell Bike Park

Hafjell Bike Park har blitt kjent som en av Norges beste arenaer for downhillsykling. Sykkeltrasèene som har en høydeforskjell på 830 m, er av varierende vanskelighetsgrad med alternativer for den mest vågale til den som ønsker en myk innføring i sporten.
Hafjell bike park
Hafjell Bike Park tilbyr i dag 14 løyper fordelt på over 25 km, fra grønn til svart vanskelighetsgrad og har et tilbud til alle uansett nivå. Verkstedet utfører alt av reparasjoner og en rikholdig butikk tar seg av syklistens behov.

Hafjell Bike Shop


Hafjell Bike Shop inneholder sykkelutleie og utsalg for diverse sykkeltilbehør som beskyttelsesutstyr, reservedeler, klær, og annet spiselig og ikke spiselig småsnacks.
Bike shopen fungerer også som et samlingssted for sykkelfrelste, og her er det alltid noen som er klare for å slå av en prat om løyper og teknikk.

Verksted

Her utføres også vedlikehold og reparasjon av alle merker med demper- og hjul- service. Hafjell Bike Shop har åpent de dagene Hafjell Bike Park har åpent.

Utleie
Utleie av Scott sykler for downhill og terrengsykling. I år utvider vi utleieparken til 40 Scott downhillsykler. Sykler kan forhåndsreserveres. Leier du sykkel følger det med hjelm og rustning.

Hafjell har en offisiell Birkentest for de som vil teste formen eller er nysgjerrige på hvordan de ligger an i forhold til merketidene i Birkebeinerrittet.  Sammen med ”Birkenfavoritt” Lars Ragnar Manengen har Hafjell laget en 39 km lang testrunde. De har en formel som regner om tidene slik at du kan sammenligne med Birken.

 

Nå er Hafjell klare med offisiell Birkebeinertest for sykkel.
Man kan teste formen når man vil i ei nesten 40 km lang løype som starter på Mosetertoppen (toppen av Gondolen) og går forbi Nedre Moksjøen opp Li-Hornsjøveien inn mot Hornsjø og ned Hitvegen mot Pellestova, før Pellestova tar man inn til venstre mot Reina og Kriksvika.

På Ytre Reina tar man ned mot Nordseter. Inn til høyre i nedkant av P-plass på høyresiden av veien inn mot Grøtåsen. Følg veien helt til den går over i sti, her må det bæres litt i 2-300 meter, følg deretter stien i ca 2 km og ta til venstre på grusvei. Her kjører du i noen kilometer til stien tar av inn til høyre mot Hafjell.

Her kommer man inn på et stiparti i ca 2 km før man tar til høyre på asfaltveien opp mot fjellet noen hundre meter. Kjør gjennom bommen og ta første vei inn til venstre (skiltet Hafjell) følg skiltingen mot Hafjell og Mosetertoppen.

Lista lagt av birkenfavoritt Lars Ragnar Manengen

Lars Ragnar Manengen, en av Norges beste terrengsyklister la endelig lista for løypa med tiden 1.31.49. Estimerte merketider finner du under. For å se hva du ligger an til på Birkebeinerrittet må du dele tiden din på 0,53. Underlaget var greit, men litt vått.