Hafjell Resort

Bjørn Olav Sunde

Key account storhytter

Hundervegen 33

N-2636 Øyer

 

Kontakt Bjørn Olav Sunde hos Hafjell Exclusive

 

Flotte storhytter (14-31 sengeplasser) med
perfekt beliggenhet til seminarer, markeringer, bryllupsfest og kick off. Topp moderne fasiliteter.
Muligheter for catering og aktiviteter.

Hafjell Exclusive ønsker flere hytter i vår portefølje

 

  Hafjell Exclusive ønsker flere hytter av god standard i vår portefølje.  Ta kontakt Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

Tlf: + 47 61 27 50 00

Fax: + 47 61 28 55 51

Mob: +47 95 93 55 14

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

 

Din vert i Hafjell

 

booking

Følg oss på Facebook

Overnatting i Hafjell

Hafjell Resort tilbyr overnatting og opplevelser i Hafjell. Vi har hytter, leiligheter, storhytter og hotell i Hafjell

Besøk overnattingssiden til Hafjell Resort og se overnatting i destinasjonen

 Hafjell Resort er ansvarlig for salg og markedsføring av våre driftsselskaper. Vi samarbeider med aktører i regionen som Lillehammer Turist, private hytteeiere og turoperatører på det nasjonale og internasjonale markedene. Hafjell Resort utfører også booking i Hafjell av overnatting og aktiviteter.

 

Ser du etter et koselig hotell med atmosfære og som tilbyr god mat eller de beste leilighetene som er tett inntil skibakkene - da velger du Hafjell Hotell.

hafjell hotell

Hafjell Hotell er et familievennlig og hjemmekoselig hotell midt i Hafjell sentrum, Kun 700 meter fra Hafjell alpinsenter. Dobbeltrom, suiter, restaurant og konferanserom for din ferie eller konferanse.

Solsiden hafjell

Alpin Apartments Solsiden er det perfekte overnatting for barnefamilier i Hafjell.. Flotte og romslige 10-sengs leiligheter på 110 kvm, og 6-sengs leiligheter på 60 kvm for din ferie i Hafjell.

Hafjell sorlia

Alpin Apartments Sørlia Hafjell ligger like ved Hafjell Alpinsenter. Leilighetene er moderne med gjennomgående miljøvennlig profil. Dette er leiligheter for gjester som ønsker komfort og god plass under sin ferie i Hafjell Hunderfossen.  Velg mellom 4,8,10 og 12 sengs leiligheter for ditt opphold i Hafjell.

 

Hafjelltoppen apartments - moderne leiligheter med 11 sengeplasser

Gaiastova leiligheter med 11 sengeplasser

Hafjelltoppen Apartments ligger like ved Gaiastova med perfekt beliggenhet for skiturer enten i alpinbakken eller i de flotte skiløpene på Øyerfjellet. Leilighetene egner seg fint for barnefamilier og grupper

contentmap_plugin