Hafjell Resort

Bjørn Olav Sunde

Key account storhytter

Hundervegen 33

N-2636 Øyer

 

Kontakt Bjørn Olav Sunde hos Hafjell Exclusive

 

Flotte storhytter (14-31 sengeplasser) med
perfekt beliggenhet til seminarer, markeringer, bryllupsfest og kick off. Topp moderne fasiliteter.
Muligheter for catering og aktiviteter.

Hafjell Exclusive ønsker flere hytter i vår portefølje

 

  Hafjell Exclusive ønsker flere hytter av god standard i vår portefølje.  Ta kontakt Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

Tlf: + 47 61 27 50 00

Fax: + 47 61 28 55 51

Mob: +47 95 93 55 14

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

 

Din vert i Hafjell

 

booking

Følg oss på Facebook

Hotell i Hafjell

Hafjell hotell

Hafjell Hotell er et familievennlig og hjemmekoselig hotell midt i Hafjell sentrum, Kun 700 meter fra Hafjell alpinsenter. Dobbeltrom, suiter, restaurant og konferanserom for din skiferie eller konferanse.  Hotellet er nærmeste nabo til Lekeland Hafjell og Lilleputthammer familiepark.

 

Hafjell Hotell består av 45 dobbeltrom, 2 juniorsuiter (1 roms), 4 suiter (2 roms, hvorav et rom er stue med sovesofa), 2 seniorsuiter (3 roms minileiligheter med stue og kjøkken), samt restaurant, lekerom for barna og koselig peisestue.

 

Alle rom er utstyrt med sovesofa (120 cm) som kan benyttes som ekstraseng for barna. I tillegg finnes det buksepresse, skotørker, TV, bad med dusj, tekoker, hårføner, skrivebord med stol, kjøleskap, skap og gratis internett.

 

Restauranten blitt renovert med koselige spisestuer og nytt buffetområde. Restaurantavdelingen er gjort om til praktiske og hyggelige stuer og peisestuen og biblioteket har fått en oppgradering med blant annet handikapptoalett. 

 

Konferanseavdeling med pausearealer har fått en oppgradering, både i forhold til AV-utstyr, teleslynge og ikke minst en oppgradering av det trådløse nettverket. Vi vil etter dette tilby det beste og raskeste nettverket på hoteller i innlandet. Pausearealene og vårt nye mattorg vil gjøre det meget effektivt å avholde kurs og konferanser hos oss.

 

Hotellet har reservert to dobbeltrom for hund og katteeiere som ønsker ha med seg "familiemedlemmene" på tur. Hotellet har også gratis internett både på rommene og i fellesarealene.

 

Bestill rom på Hafjell Hotell

contentmap_plugin