Hafjell Resort

Bjørn Olav Sunde

Key account storhytter

Hundervegen 33

N-2636 Øyer

 

Kontakt Bjørn Olav Sunde hos Hafjell Exclusive

 

Flotte storhytter (14-31 sengeplasser) med
perfekt beliggenhet til seminarer, markeringer, bryllupsfest og kick off. Topp moderne fasiliteter.
Muligheter for catering og aktiviteter.

Hafjell Exclusive ønsker flere hytter i vår portefølje

 

  Hafjell Exclusive ønsker flere hytter av god standard i vår portefølje.  Ta kontakt Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

Tlf: + 47 61 27 50 00

Fax: + 47 61 28 55 51

Mob: +47 95 93 55 14

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

 

Din vert i Hafjell

 

booking

Følg oss på Facebook

Hafjell Alpinlandsby

Hafjell Alpinlandsby Pluss

Hafjell Alpinlandsby 

Hafjell Alpinlandsby Pluss moderne 6 leiligheter hver på 35 kvm som er nyrenovert og fremstår som praktiske og delikate. Alle leilighetene er i samme bygg rett ved Hafjell Bike Park og passer perfekt for ferie i Hafjell Hunderfossen.

Leilighetene har 2 soverom med 4 sengeplasser og er et godt valg for familier på ferie i Hafjell. Gangavstand til gondolen, Hafjell Bike Park og Lilleputthammer. Disse moderne og praktiske leilighetene har 4 + 1 sengeplasser fordelt på 2 soverom. I leilighetene er det åpen kjøkkenløsning med oppvaskmaskin og moderne komfyr med micoovn. Kjøkkenet er fullt utstyr har blant annet fasiliteter som brødrister, kaffetrakter, mixmaster, vaffeljern, vannkoker og kjøl og fryseskap. Alle rom har gulvvarme.

Badene er lyse og delikate med flislagt dusj og toalett. I stuen er det flatskjem TV med sofagruppe 3 seter + scaiselong og sofabord. I tillegg finnes 1 stk barnestol. Dere har utsikt fra balkongen eller terrassen til alpinsenteret eller dalen. Her finnes også en utebenk. Rett utenfor leilighetene er det grillplass til fri benyttelse og om sommeren er det stor gressplen utenfor.  Alle sengene i leilighetene er utstyrt med Jensen madrasser som sikrer at dere har optimal liggekomfort.

Hver leilighet har eget låsbart skap for ski og skistøvler. Denne er i 1.etasje ved hovedinngangen. Hafjell Alpinlandsby Pluss (Gamlevegen 25) er lokalisert ved familiebakken og skiheisen der. Dette er det perfekte stedet for familier med småbarn. Leilighetene i bygget er plassert både i 1.etasje og 2.etasje og er stilfult og behagelig innredet.

Om sommeren er det stor felles grillplass like ved leilighetene. Utenfor er det gressplen. Omtrent 1 km til Lilleputthammer familiepark og Lekeland Hafjell.  Bestill overnatting på Hafjell Alpinlandsby

Fakta om leilighetene på Hafjell Alpinlandsby Pluss:

Antall kvm: 35
Antall soverom: 2
Antall senger: 4 + 1
(Soverom 1 = 120 cm underkøye og 75 cm overkøye) + (soverom 2 = 2 x 75 cm senger)
Antall bad: 1 med dusj og toalett
Oppvaskmaskin: Ja
Skotørker: Ja
Gulvvarne: Ja
Peis/peisovn: Nei
Røyking tillatt: Nei
Husdyr tillatt: Nei
Kabel TV: Ja med Flatskjerm-TV med HDI inngang
Skibod: Ja (felles lokalisert i 1.etasje med låsbart skap)
Balkong/terrasse: Ja
Internett: Gratis
Barnevennlig: Ja
Ski inn - ski ut: Ja
Gratis parkering: Ja

Kort avstand til familiebakken, skiskole, gondolen og skiutleien i Hafjell. Gangavstand omtrent 1 km til dagligvare og 600 meter fra Lilleputthammer familiepark og Lekeland Hafjell. Prisene er inkludert sluttvask og strøm. Puter og dyner er i leilighetene. Sengetøy kan bestilles på vår online booking. Hverken røyking eller husdyr er tillatt.

contentmap_plugin