Hafjell Resort

Bjørn Olav Sunde

Key account storhytter

Hundervegen 33

N-2636 Øyer

 

Kontakt Bjørn Olav Sunde hos Hafjell Exclusive

 

Flotte storhytter (14-31 sengeplasser) med
perfekt beliggenhet til seminarer, markeringer, bryllupsfest og kick off. Topp moderne fasiliteter.
Muligheter for catering og aktiviteter.

Hafjell Exclusive ønsker flere hytter i vår portefølje

 

  Hafjell Exclusive ønsker flere hytter av god standard i vår portefølje.  Ta kontakt Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

Tlf: + 47 61 27 50 00

Fax: + 47 61 28 55 51

Mob: +47 95 93 55 14

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

 

Din vert i Hafjell

 

booking

Følg oss på Facebook

Hafjell

Hafjell

Hafjell i Øyer kommune ligger rett nord for Lillehammer, med lett adkomst fra E6 og gratis parkering. Hafjell er et alpinanlegg med stor bredde – bokstavelig talt – med bratte OL løyper på sørsiden og slakkere bakker på nordsiden. Løypene i Hafjell ligger solvendt og i le for vær og vind.

 

Ta Gondolen til topps og nyt Nordens beste familieområde. Her står flere nye bakker og andre nyheter i kø uansett alder, ferdighetsnivå og utstyr. De gode skiopplevelsene stråler ut i alle himmelretninger fra ett felles utgangspunkt – Mosetertoppen!

Foruten landets beste parktilbud og en utvidet langrenns-lysløype introduserer Hafjell alpinsenter Hafjell SkiMovie som første i Norden. Her er du alpinstjernen med automatisk tidtaking og filming.