Hafjell Resort

Bjørn Olav Sunde

Key account storhytter

Hundervegen 33

N-2636 Øyer

 

Kontakt Bjørn Olav Sunde hos Hafjell Exclusive

 

Flotte storhytter (14-31 sengeplasser) med
perfekt beliggenhet til seminarer, markeringer, bryllupsfest og kick off. Topp moderne fasiliteter.
Muligheter for catering og aktiviteter.

Hafjell Exclusive ønsker flere hytter i vår portefølje

 

  Hafjell Exclusive ønsker flere hytter av god standard i vår portefølje.  Ta kontakt Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

Tlf: + 47 61 27 50 00

Fax: + 47 61 28 55 51

Mob: +47 95 93 55 14

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

 

Din vert i Hafjell

 

booking

Følg oss på Facebook

Skiskole

Skiskolen i Hafjell 

Ved Skiskolen i Hafjell kan du få innføring i de mest grunnleggende teknikker, til mer viderekommende kursing. Skiskolen i Hafjell underviser i alle grener og nivåer og holder til ved informasjonen.
Er det mange år siden du har vært i en alpinbakke kan det være greit å være med i en gruppe for å gjennoppfriske teknikken og for å få tilbake selvtilliten. Noen er usikre på stolheisen, dette er de ikke alene om.

I våre barnegrupper, barneland, Knerteklubben og Snøklubben har vi fokus på lek og læring. Når barn leker utvikles sanser, motorikk, forståelse, styrker og svakheter. Gruppeundervisninger starter mandager og varer minimum 3 dager. Tilbudene gjelder Alpint og Snowboard.

Du kan også bestille din egen personlige skilærer for deg selv eller dine venner hos Skiskolen i Hafjell.Vær tidlig ute hvis du har spesielle ønsker om instruktør eller tidspunkt, det er til tider stor etterspørsel. Derfor anbefaler vi deg å booke leksjoner online minst 30 dager før ankomst.

 Info om skiskolen i Hafjell

Gruppekurs varer i 90 minutter, min. 3 pers. Er det færre en 3 personer varer undervisningen i 45 minutter. Alle grupper starter på mandager. Det er lik pris for barn og voksen. Alle priser er oppgitt i norske kroner.

Grener

Alpint og snowboard

contentmap_plugin