Hafjell Resort

Bjørn Olav Sunde

Key account storhytter

Hundervegen 33

N-2636 Øyer

 

Kontakt Bjørn Olav Sunde hos Hafjell Exclusive

 

Flotte storhytter (14-31 sengeplasser) med
perfekt beliggenhet til seminarer, markeringer, bryllupsfest og kick off. Topp moderne fasiliteter.
Muligheter for catering og aktiviteter.

Hafjell Exclusive ønsker flere hytter i vår portefølje

 

  Hafjell Exclusive ønsker flere hytter av god standard i vår portefølje.  Ta kontakt Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

Tlf: + 47 61 27 50 00

Fax: + 47 61 28 55 51

Mob: +47 95 93 55 14

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

 

Din vert i Hafjell

 

booking

Følg oss på Facebook

Hafjelltoppen leiligheter

Moderne leiligheter på Hafjelltoppen Gaiastova

Gaiastova leiligheter med 11 sengeplasser
 

Leiligheter er bygget like ved Gaiastova på Hafjelltoppen. Leilighetene ligger i meget attraktivt område 950 moh ved Gaiastova på Hafjelltoppen med høy standard. Perfekt beliggenhet for alpin og langrenn i Øyerfjellet. Kun 100 m til Gaiastova med restaurant, cafe, afterski, storkiosk, skiutleie. Om høsten er leilighetene det perfekte utgangspunktet for turer i Øyerfjellet. Fra verandaen har man utsikt over hele Gudbrandsdalen mot Jotunheimen og Rondane.
 

Antall

m2

Antall soverom Antall senger Antall bad Badstue Antall WC Internett Peis Nærmeste heis/bakke
Hafjelltoppen 130 4 11 2 ja 2 ja Nei 200
Disse delikate leilighetene har 4 romslige soverom med totalt 11 sengeplasser og inneholder 2 bad, koselig stue med sofagruppe, flatskjerm-TV, fullt utstyrt kjøkken med spisebord for 11 personer, stekeovn og oppvaskmaskin. Internett og badstue. Fra den solvendte balkongen har dere panoramautsikt over Hafjell og Gudbrandsdalen. Leilighetene har også støveltørker, oppvaskmaskin og vaskemaskin. Det er parkett på alle gulv og er dermed allergivennlig. Hverken røyking eller husdyr er tillatt.
1. etasje:
- Entre
- Stue / kjøkken i åpen løsning
- Bad med dusj / WC. Badstue
2. etasje:
- Soverom 1: Dobbeltseng
- Soverom 2: Familiekøyeseng (150 cm nede, 75 cm oppe)
- Soverom 3: Familiekøyeseng (150 cm nede, 75 cm oppe)
- Soverom 4: Familiekøyeseng (150 cm nede, 75 cm oppe)
- Bad med dusj / WC
Muligheter å koble to store leiligheter sammen og dermed har dere en stor leilighet på 22 sengeplasser med 8 soverom.
For konferanser og seminarer er det mulig å kombinere bespisning på Gaiastova restaurant eller catering til leilighetene. Møtelokaler finnes på Gaiastova som er rett i nærheten.
Panoramasalen
Det fineste møterommet kan også brukes til selskapslokaler.  På ca 100 m2 har vi plass til 80 personer i klasserom, 100 i kinooppsett og 50 personer i hestesko. Den ene veggen har vinduer fra gulv til tak med utsikt til Gudbrandsdalen, Valdres og Jotunheimen.
Felles for møterommene:
Alle møterom kan utstyret med overhead, fli-over, withe board, tv, penn og papir. Videokanon kan leies per dag (inkludert i Panoramasalen). Gi beskjed om hvilket utstyr dere ønsker i møterommet og om dere eventuelt ønsker servering under møtet. Ta kontakt med Bjørn Olav for et pristilbud Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

På Gaiastova bor du ski inn ski out rett ut til vintereventyret på fjellet. Leilighetene er hver på 130 kvadratmeter. Bilvei helt fram, Parkering på felles P-plass.